Simon Cowell, reactie, ongeval

Simon Cowell beleefde dit weekend wat angstige momenten. De bedenker van o.a. Idols en X-Factor brak zijn rug tijdens een rondje op een elektrische fiets, maar gelukkig kan hij inmiddels weer flink actief Twitteren. 

Article continues after the ad

"Wat goed advies... als je een e-bike koopt, lees dan eerst even de handleiding voordat je er voor het eerst mee gaat rijden. Ik heb een deel van mijn rug gebroken", geeft de inmiddels blijkbaar weer grappende Simon mee op zijn Twitter. 

Bedanken

Na een zes uur durende operatie richt hij zich op zijn Twitter ook nog even tot de positieve mensen thuis (al waren dat er niet heel veel) en de verpleegkundigen en artsen die hem hebben geholpen. "Bedankt aan iedereen voor je vriendelijke berichten en heel veel dank aan alle verpleegsters en doktoren. Jullie zijn één van de aardigste mensen heb ontmoet. Blijf veilig iedereen!"


Opnames America's Got Talent

Het ongeluk met de e-bike op zijn eigen patio in Malibu nota bene heeft ook grote gevolgen voor zijn werk. Volgens Deadline moet het gevreesde jurylid met het rubberen gezicht nu de opnames van de eerste twee liveshows van America's Got Talent missen. Collega-jurylid Sofia Vergara is dat ook opgevallen. "We missen onze baas", schrijft ze bij een foto op Instagram. We hopen maar dat hij snel weer opknapt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We miss our boss!! Come back fast @simoncowell!!🚑 🚑

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara) op