Narcos: Mexico

¡Vamos! Netflix heeft bekendgemaakt dat Narcos: Mexico een derde seizoen krijgt!

In de eerste twee seizoenen van Narcos: Mexico volgden we Félix Gallardo (Diego Luna), terwijl hij het machtige Guadalajara-drugskartel op poten zette. Gallardo transporteerde het leeuwendeel van de Colombiaanse cocaïne naar de Verenigde Staten.

Aan het einde van seizoen twee werd Gallardo gearresteerd en viel het Guadalajara-kartel uiteen in verschillende moordlustige organisaties. Zoals Gallardo voorspelde had Mexicaanse regering nu écht een probleem omdat de verschillende kartels elkaar (en onschuldige burgers) sindsdien op beestachtige wijze vermoorden. In 2019 kwamen in Mexico ongeveer 35.000 mensen om bij drugsgeweld. Het derde seizoen van Narcos: Mexico laat zien hoe dit na de arrestatie van Gallardo kon gebeuren.

Article continues after the ad

Narcos: Mexico seizoen 3

Nu Gallardo in de gevangenis zit doet Diego Luna helaas niet meer mee in de serie. We vermoeden dat hij geen tijd heeft vanwege zijn nieuwe Star Wars-serie op Disney+! Andere bekende gezichten uit Narcos: Mexico keren wél terug, zoals Scoot McNairy, José Maria Yazpik en Alberto Amman.

Leuk is dat Wagner Moura, die Pablo Escobar speelde in de eerste twee seizoenen van Narcos ook een rol krijgt in het nieuwe seizoen. Niet als acteur (helaas!), maar hij zal wel twee aflevering van de misdaadserie regisseren. Wanneer het derde seizoen van Narcos: Mexico verschijnt is nog niet bekend.