Vorige week werd de nieuwe lichting van boeren van KRO-NCRV Boer Zoekt Vrouw gepresenteerd aan Nederland. Maar hoe is het met de boeren uit het verleden? Shownieuws nam een kijkje op de BZV-reünie.

Article continues after the ad

TV-boer is Troef

De TV-boer is Troef is de naam van het evenement dat voor de eerste keer georganiseerd werd, waarop de boeren hun producten komen showen. Boer Jos bracht een aantal vertrouwde gezichten uit het inmiddels al negen seizoenen durende programma bij elkaar. Zelf is Jos nog altijd samen met zijn eerste keuze Dieke.

Al bijna 10 jaar

Boer Johan is dolgelukkig met Ingrid en ook Jan en Rianne zijn nog samen. Geert vond de liefde helaas niet via Boer Zoekt Vrouw, maar kwam daarna zijn Geertje tegen. En wist je dat Boer Jan en Pauline al bijna 10 jaar samen zijn?

Nieuwe gezichten

Maar niet alle aanwezige boeren hebben een vrouw in hun leven. ”Ik krijg af en toe wat ’aanbiedingen’”, vertelt Theo. Ook Driek heeft nog geen vrouw gevonden. En wat vinden ze van het nieuwe seizoen? Alle oudgedienden hebben de eerste aflevering in ieder geval bekeken. ”Deze vijf boeren vond ik heel leuk, heel positief”, aldus Geert.