Shownieuws

Sylvie Meis kwam dit weekend in het nieuws omdat ze (blijkbaar) veelvuldig gevraagd werd of ze ooit terugkeert naar haar ex-man Rafael van der Vaart. Ronald Molendijk wilde er in Shownieuws niets van weten. Niets!

“Een veelgestelde vraag is of ik terug zou willen naar mijn ex-man Rafael. Dit is absoluut niet aan de orde. Ik heb een man, Niclas, waar ik veel van houd en Rafael heeft een fantastische vriendin, Estavana. Geen comeback dus.”

Waarom!?

Tooske begon het onderwerp nog met goede moed: “Waarom praat ze Engels?” Waarna Ronald Molendijk haar bruut onderbrak: “Waarom praat ze überhaupt? Dat wil ik heel graag weten. Waarom komt er geluid uit? Waarom neemt ze het op? Waarom? Dat is mijn enige vraag.”

Article continues after the ad

Evert Santegoeds probeerde de vraag met een uitgestreken gezicht te beantwoorden. “Het gaat niet over Niclas, behalve die paar seconden. Ze heeft het langer over Rafael van der Vaart dan Niclas. Zij zegt: ik krijg elke keer weer die vraag, ik denk dat Rafael en Estavana niet weten wat ze horen! Uiteraard is er geen sprake van.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

“Maar niemand stelt die vraag toch?”, brak Molendijk weer in, die duidelijk de smaak te pakken had. “Niemand stelt die vraag!” Santegoeds probeerde het gesprek op de rails te houden door snel: “Nou ja, volgens Sylvie wél!” te piepen. Volgens Santegoeds verschijnt volgende week de tweede helft van Meis’ vlog, waarna Molendijk wanhopig vroeg: “Gaan we het er dan wéér over hebben?”

Huwelijk van Sylvie

Ronald Molendijk komt in Shownieuws regelmatig fel uit de hoek (en krijgt er zelf af en toe óók flink van langs). In 2020 was Sylvie Meis lange tijd in het nieuws vanwege haar sprookjesbruiloft met Niclas Castello. Toen was Molendijk ook al regelmatig de wanhoop nabij. “Zullen we het gewoon nooit meer over Sylvie Meis hebben?” Helaas, pindakaas!