Shownieuws

Dyantha Brooks is momenteel lekker op vakantie in Portugal, maar haar collega’s van Shownieuws houden haar nauwlettend in de gaten. Evert Santegoeds zette zijn collega voor lul vanwege haar “rastaslierten”.

Evert Santegoeds kondigde het item ruim van tevoren aan: “Ik heb ook nog beeld van één van onze collega’s. Die ziet er totaal anders uit en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!”

Article continues after the ad

“Dyantha, die kennen jullie, die ziet er altijd zo uit, maar nu heeft ze heeft allemaal rastaslierten op haar hoofd! Ze zit nu in Portugal en daar heeft ze dat laten doen en mijn vraag is: wat vinden jullie?”

Tooske Ragas vindt het “gedurfd”, terwijl William Rutten vooral de foto niet zo goed vindt: “Ik herken haar gezicht bijna niet!”

Santegoeds gaat ondertussen gewoon door: “Ik hoop dat ze het bonnetje nog heeft!”

Gezelligheid bij Shownieuws

Tooske probeert er nog een positief verhaal van te maken, maar Evert Santegoeds gáát maar door. “Dyantha heeft zo’n mooi gezicht met mooie ogen.” Evert: “Dat moet je niet met zulk haar verpesten.” De rest van de tafel kijkt naar Evert terwijl ze lijken te denken: "Kunnen we hem laten zwijgen met uitsluitend onze gedachten?" Helaas hoort Evert het niet boven zijn eigen gelach uit...

“We zijn blij dat ze er binnenkort weer is”, sluit Evert af: “Al hoop ik niet zó! Ik vind het lelijk!” Ja, dat was al duidelijk, Evert. Shownieuws is de laatste tijd sowieso nogal hard voor BN'ers, maar je eigen collega's afkraken is wel next level!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Shownieuws elke dag rond de klok van 23:00 uur op SBS6.