Ryan Phillippe deelt nieuws op Instagram

Het is officieel: Shooter krijgt een derde seizoen! En de eerste details over dit nieuwe hoofdstuk van de populaire actieserie zijn ook al bekend!

More content below the advertising

Beenbreuk

De finale van het tweede seizoen van Shooter liepen op z’n zachtst gezegd niet helemaal zoals gepland. Hoofdrolspeler Ryan Phillippe liep een beenbreuk op en was niet in staat in staat om de opnames af te ronden. Hierdoor stopte het tweede seizoen na acht afleveringen in plaats van de geplande tien. Maar niet getreurd, Phillipe is letterlijk en figuurlijk weer op de been. En op zijn Instagram-account onthulde hij dat de voorbereidingen voor het derde seizoen in volle gang zijn!

Samenzwering

De acteur schrijft op Instagram dat hij momenteel in Utah is met zijn collega’s om te trainen voor het derde seizoen. De opnames van de gloednieuwe afleveringen zullen in januari van start gaan. Als pleister op de wond voor het kortere tweede seizoen, zal het derde seizoen niet minder dan dertien afleveringen tellen! Hierin wordt Bob Lee (Phillippe) geconfronteerd met een nieuwe vijand, die meer weet over de mysterieuze dood van zijn vader. In zijn zoektocht naar de waarheid stuit de sluipschutter op een samenzwering die meer onthult over zijn familieverleden dan hem lief is!

Het is helaas nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Shooter in première gaat.