De populairste tv-show van 2018 is… niet wat je denkt! Game Of Thrones werd dit jaar onverbiddelijk van de troon gestoten!

De nieuwsdeelsite Reddit heeft dit jaar weer een aantal interessante statistieken gedeeld. Game Of Thrones is al sinds zijn start in 2011 het meest spraakmakende programma op de populaire website. Ook in 2018 wordt er veel over de show gepraat, maar moet Westeros zijn meerdere erkennen in… RuPaul’s Drag Race! Sha-blam!

 

Hoewel Reddits rekenmethode niet waterdicht is, geeft de site wel een aardige indicatie. Het verzamelforum over Game Of Thrones werd dit jaar 7,7 miljoen keer bekeken, terwijl RuPaul’s Drag Race 8,8 miljoen mensen trok! De rest van de lijst bevat hits als Rick & Morty (5,9m), Westworld (5,7m) en Stranger Things (4,3m).

Een behoorlijke kanttekening is natuurlijk op zijn plaats: Game Of Thrones kreeg dit jaar geen nieuw seizoen, waardoor het geklets over de serie veel minder intensief was dan normaal… Dat de show alsnog tweede werd is al een prestatie op zich! Maar goed, RuPaul is momenteel de queen van de Iron Throne: ‘Move, B.I.T.C.H!’

Drag race

In RuPaul’s Drag Race nemen verschillende drag queens het tegen elkaar op in een strijd om de titel ‘beste drag queen’. De deelnemers voeren bizarre opdrachten uit, en delen de ene sneer uit na de andere, als een soort supercharged Geer en Goor. In de Verenigde Staten heeft de show al tien seizoenen achter de rug, en wordt er gewerkt aan een elfde serie.
 

 

In Nederland zijn op dit moment vijf seizoenen van de drag race te bekijken via Netflix. Misschien geen slecht idee om zélf eens te checken waarom RuPaul en co. zo populair zijn! Je moet immers wát terwijl je wacht op het laatste seizoen Game Of Thrones!

Count Olaf haalt nog één keer al zijn vermommingen uit de kast! Krijgt de gemene schurk eindelijk de Baudelaire-kinderen te pakken? Check de trailer van het laatste seizoen van A Series Of Unfortunate Events!

Het zal je gebeuren: je ouders verdwijnen en laten je een gigantische erfenis na… en je geflipte oom doet alles om die poet in handen te krijgen!

In het derde seizoen van ASOUE, dat de laatste vier boeken behandelt, ontdekken we eindelijk het lot van de Baudelaire-kinderen. Ontsnappen ze eindelijk aan hun gestoorde oom? Worden ze voer voor de haaien? Of… allebei?

 

Unfortunate…

Neil Patrick Harris liet eerder dit jaar al weten dat het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events het laatste is. De makers besloten om de structuur van de boeken zo veel mogelijk te volgen, en aangezien ze binnenkort allemaal behandeld zijn is het over en sluiten… Jammer, want de serie was behoorlijk populair!

Natuurlijk zijn er nog wel mogelijkheden voor een eventuele spin-off. Lemony Snicket (de schrijversnaam van Daniel Handler) schreef óók de boekenserie All The Wrong Questions, die gaat over zijn werk voor de geheime V.F.D-organisatie.

De ster van A Series Of Unfortunate Events, Count Olaf, speelt in deze boekenreeks geen rol van betekenis… Dat we Neil Patrick Harris terugzien als ‘crimineel genie’ is helaas onwaarschijnlijk.

Het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events is vanaf 1 januari te streamen op Netflix.

Een of andere Netflix Amerika-medewerker had zijn dag niet óf haat Gossip Girl héél erg. Op twitter buitelt iedereen over elkaar heen en gaan mensen aan de haal met de hilarische, maar keiharde nieuwe versie van de beschrijving bij Gossip Girl.

Het is alweer zes jaar gelden dat de wereld er ein-de-lijk achter kwam wie nu die Gossip-blogger was tussen alle New Yorkse elite en sindsdien zitten we in een Gossip Girl-loos zwart gat. Netflix Amerika duwt ons er nu een stukje verder in met een snoeiharde nieuwe beschrijving. En het is nogal pijnlijk.

Savage

Comédienne Lane Moore zag de bitchy beschrijving voor het eerst en die deelde ze meteen op twitter. “Netflix: ‘let’s get someone who fuckin hates Gossip Girl to write the description of Gossip Girl’”, zo schreef ze erbij.
 


Unreasonably attractive

Deze chagrijnige medewerker heeft ergens wel een punt: de jongens en meiden uit de show zijn bijna zonder uitzondering véél te knap en aantrekkelijk. En ja, het zijn eigenlijk ook een stelletje verwende nesten. Dit was juist wat de serie mede zo lekker maakte dus… stop, Netflix Amerika!
 


Dan komt terug!

Fans van Dan Humphrey kunnen binnenkort opnieuw genieten van deze superknappe dude. Hij speelt namelijk een stalker in de nieuwe, zwoele hit van dit moment: thrillerserie YOU. Nog beter nieuws: hij komt op 26 december naar Netflix én er komt een tweede seizoen!