Shirma Rouse

Shirma Rouse laat haar fans en volgers opnieuw versteld staan! Deze keer niet vanwege haar zangtalent, maar vanwege haar inspanningen om af te vallen. In ruim een jaar tijd raakte de zangeres niet minder dan vijftig kilo kwijt. Een ongelooflijke prestatie en daar mag Shirma meer dan trots op zijn! Om dat te vieren, plaatste zij dan ook voor-en-na-foto’s die haar transformatie in beeld brengen. En daaruit blijkt dat de diva van heel ver is gekomen!
 


‘Trots’

Juni 2019 begonnen aan mijn afvalreis! Nog even te gaan, maar ben goed op weg!”, schrijft Shirma Rouse bij de bijzondere foto. Het inspirerende kiekje maakt veel indruk op de vrienden en volgers van de zangeres. “Echt zo trots op jouw doorzettingsvermogen”, schrijft Jim Bakkum. Ook BN’ers als Nicolette Kluijver, Jandino Asporaat en Roxeanne Hazes reageren positief op de ongelooflijke transformatie.

Article continues after the ad


Brusselmans

Voor Shirma Rouse zullen alle lieve reacties een flinke opsteker zijn. De zangeres werd eerder vanwege haar overgewicht bespot door columnist Herman Brusselmans. “Wat jullie moeten weten, is dat ik niet klein ben te krijgen. I don't give a sh*t", reageerde Shirma. De diva lacht uiteindelijk het laatst: na alle ophef over de columns van Brusselmans heeft de Nieuwe Revu besloten om de Vlaamse schrijver aan de kant te zetten