Shirma Rouse, column

Shirma Rouse laat zich niet zomaar uit het veld slaan. De zangeres, die het onderwerp was van een vernietigende column van de Vlaamse Herman Brusselmans, wil er eigenlijk geen woorden meer aan vuil maken. 

Article continues after the ad

"Zoals sommige van jullie weten, is er een column geschreven in een blad in België door een bepaalde journalist wiens naam ik niet ga noemen. Ik gun ze die aandacht niet", laat Shirma weten in een video op haar Instagram. "Maar ik kreeg zoveel liefde en lieve berichten dat ik me alsnog geliefd voel. Ik wil jullie bedanken daarvoor."

Don't give a sh*t

De zangeres, die volgens de geruchten vorig jaar kans maakte om mee te doen aan het Songfestival, wil duidelijk maken dat ze niets geeft om de woorden uit de column. "Wat jullie moeten weten, is dat ik niet klein ben te krijgen. I don't give a sh*t", aldus de inmiddels 50 kilo lichtere Shirma. "Dat is altijd mijn redding geweest, al mijn hele leven. Voor hem zijn er een hoop mensen die het hebben geprobeerd, maar daar heb ik geen tijd voor. Dus lieve broers, zussen, vrienden en vriendinnen en volgers: ik ben goed. Ik wilde hier geen aandacht aan besteden, maar na al jullie lieve berichten wil ik toch even laten weten dat het goed met mij gaat." Bekijk en beluister hieronder de hele video.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning liefjes! Wat een overstelping van liefde!! #bodylove #unbreakable #NIKSANDERSDANLIEFDE #endoor

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse) op


Jim Bakkum

Eén van die mensen die voor Shirma in de bres sprong, was Jim Bakkum. De zanger noemde het "dieptriest" dat iemand een column schrijft op basis van iemands uiterlijk. "En al helemaal over Shirma Rouse, die én keihard werkt aan haar gezondheid, maar ook als mens de goedheid zelve is." Lees daar hier meer over