Het internet is een wilde wereld vol zwarte gaten vol mysterie. Als je op een maandagochtend in de verre krochten van het wereldwijde web terechtkomt, struikel je wel eens over een pareltje. Zo ook de redactie van Superguide, die de week begint met een video die we écht even met jullie moeten delen.

Article continues after the ad

Bedank ene 'Swedemason' voor zijn overschot aan vrije tijd, waardoor hij een Sherlock-versie van het beroemde nummer I'm Too Sexy in elkaar heeft kunnen draaien. Het personage uit de gelijknamige serie heeft namelijk heel wat zinnen uitgesproken die perfect op de melodie van het nummer passen. En dan krijg je een pareltje van een songtekst, waardoor we nu weten dat Sherlock té sexy is voor zijn shirt, zijn hoed, de theepotten, de chips, de sigaret, de nicotinepleister, de molecuul en de bril. En dat slaat hij allemaal op in zijn 'mind palace'. 

Even over Sherlock

Mocht je overigens op dit artikel geklikt hebben in de hoop dat je meer informatie over een nieuw Sherlock-seizoen tegen zou komen: helaas. Wij hebben ook nog geen nieuws ontvangen. De afsluiter van het laatste seizoen werd matig ontvangen, waarna Martin Freeman uithaalde naar de serie en Benedict Cumberbatch juist weer uithaalde naar zijn collega. Een vijfde seizoen is wel meegenomen in het contract van Benedict, maar wanneer dat werkelijkheid wordt, blijft voor nu een groot mysterie.