Shelly Sterk is de dertiende kandidaat die meedoet aan het komende seizoen van Expeditie Robinson. Dat maakte de verslaggeefster vanavond bekend in RTL Boulevard.

Article continues after the ad

Shelly Sterk is een van de vaste gezichten van het RTL-programma Galileo. Ook is zij als verslaggeefster actief bij RTL Boulevard. Eerder werkte ze onder meer voor GeenStijl en PowNed. Zij deelde het nieuws dat ze meedoet aan Expeditie Robinson niet alleen bij RTL Boulevard, maar ook via haar Instagram!

Survivaltraining

Shelly zich goed voorbereid op haar tropische avontuur: “Ik heb met een wokpan vuurtjes proberen te maken en een survivaltraining gedaan”, aldus de Boulevard-reporter. Die training zal geen overbodige luxe zijn, want zij moet het opnemen tegen vijftien BN’ers, waaronder presentatrice Marieke Elsinga, acteur Roeland Fernhout en comédienne Soundos el Ahmadi. Ook doen er dit seizoen vier onbekende deelnemers mee, die hard hebben gestreden om toegelaten te worden op het eiland. Maar Shelly heeft al eerder bewezen dat ze meedoet om te winnen!

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 7 september te zien bij RTL 5.