Shelley Sterk, Shownieuws

Het avontuur van Shelly Sterk bij SBS zit erop. Nadat de presentatrice begin 2018 RTL Boulevard verruilde voor Shownieuws, komt daar nu bruut een einde aan. Zo liet ze vanmiddag weten via haar Instagram-pagina.

Article continues after the ad

''Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m'n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m'n verlof, ook mijn laatste was", zo schrijft ze. "Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m'n lieve collega's en kijkers."

Toekomstplannen

Gelukkig zit de blonde presentatrice, die eerder nog programma's presenteerde als Galileo en Marktplaats: Heel Holland Handelt, nog vol plannen. "Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen."

Reacties

Het is een opvallende keuze van SBS om Shelly te laten gaan, vooral omdat de zender leek in te zetten op 'jonge' gezichten na het ontslag van meerdere presentatrices van Hart van Nederland. Shelly Sterk, die in 2018 nog werd uitgeroepen tot 'De mooiste vrouw van Nederland', zou daar prima tussen passen. Maar gelukkig kan de blonde presentatrice rekenen op alle steun van haar volgers. "Bring back Shelly naar RTL Boulevard", vindt Miljuschka Witzenhausen. Gwen van Poorten gelooft ook nog in een mooie toekomst voor haar vriendin. "Dat ga jij helemaal rocken lieverd. Waar een deur dicht gaat, gaan er 100 nieuwe open." 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo! Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws. Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers. Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen 😉

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op