Sex Education, huisje huren

We weten natuurlijk niet hoelang deze coronacrisis gaat duren, maar je moet maar zo denken: er komt weer een tijd aan dat we kunnen gaan reizen! Dan is er goed nieuws: het huis van Otis in Sex Education is dus gewoon te huur.

Article continues after the ad

Sex Education is al tijden één van de populairste series op Netflix en we kunnen dan ook niet wachten tot het derde seizoen online staat. Binnenkort kunnen we echter op een andere manier kennismaken met de reeks: door het jaloersmakende huis van Otis en zijn moeder Jean te huren! Ja, je leest het goed. Het huisje komt (buiten de opnames natuurlijk) gewoon vrij voor toeristen. 

Wales

The Chalet, zoals de B&B echt heet, staat in het Engelse dorpje Symonds Yat dicht bij de grens van Wales. Het gebouw, dat inmiddels al zo'n 108 jaar oud is, heeft vijf slaapkamers, drie badkamers en de prachtige veranda die ook in de serie te zien is.

Groei van toeristen

Je kunt je misschien wel voorstellen dat de serie heeft bijgedragen aan de enorme groei van het aantal toeristen in het dorpje en de toenemende stroom aan aanmeldingen voor een verblijf in dit huisje. Wat zeggen we: de eigenaren hebben al meer dan 3000 aanvragen ontvangen! Helaas is er op dit moment niets vrij, maar houd vooral de Instagram van de Bed & Breakfast in de gaten als je interesse hebt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Chalet, Symonds Yat East (@thechaletsymondsyat) op


Helaas weten we nog niet wanneer het derde seizoen van Sex Education online komt! Gelukkig kun je eerst deze 7 series nog bingen.