Sex Education

Die wilde seksbeelden in Sex Education verbleken bij het adembenemende huis van Otis in Sex Education: daar druipt het kwijl pas echt van uit onze mond. Daarom is het des te tof om te weten dat je gewoon naar dit huis toe kan!

Article continues after the ad

Sex Education (lees hier onze review van seizoen 3) is al tijden één van de populairste series op Netflix en we zitten nog volop na te glowen van die geweldige derde reeks, die sinds kort online staat. Je kán ook nog dieper in de coming of age-reeks duiken: door het jaloersmakende huis van Otis en zijn moeder Jean te huren! Ja, je leest het goed. Het huisje komt (buiten de opnames natuurlijk) gewoon vrij voor toeristen.

Wales

The Chalet, zoals de B&B echt heet, staat in het Engelse dorpje Symonds Yat dicht bij de grens van Wales. Het gebouw, dat inmiddels al zo'n 109 jaar oud is, heeft vijf slaapkamers, drie badkamers en de prachtige veranda die ook in de serie te zien is. Plus een eigen bios-zaal én een pizza-oven. Voor het ultieme Inception-gevoel kun je dus de serie streamen in het huis zelf. Woah. 

Groei van toeristen

Je kunt je misschien wel voorstellen dat de serie heeft bijgedragen aan de enorme groei van het aantal toeristen in het dorpje en de toenemende stroom aan aanmeldingen voor een verblijf in dit huisje. Wat zeggen we: de eigenaren hebben al meer dan 3000 aanvragen ontvangen! Helaas is er op dit moment niets vrij, maar houd vooral de Instagram van de Bed & Breakfast in de gaten als je interesse hebt.


Netflix heeft ook alvast een vierde seizoen van Sex Education besteld.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.