We kunnen weer lekker genieten van een nieuwe feel good Netflix Original-serie. Gister bracht de streamingsdienst de eerste trailer van de nieuwe Britse comedyserie Sex Education uit. Asa Butterfield (Ender's Game) en Gillian Anderson (The Fall) spelen de hoofdrollen in de serie. Zet je alvast schrap voor heel wat liefde, gelach en glijmiddel.

Article continues after the ad

Butterfield speelt de rol van Otis, een terughoudende tiener die dankzij zijn moeder een expert is op het gebied van seks. Otis besluit om op school een sekstherapie-kliniek op te richten, om zijn hopeloze medestudenten van Moordale High een handje te helpen. Bekijk hieronder de trailer.

 

Netflix

Hoewel we deze maand heel wat nieuwe films en series kunnen verwachten, vertrekken er ook een aantal van Netflix, zoals de High school cheerleader-films Bring It On. Als je ze nog wil zien moet je snel zijn, want 5 januari worden ze eraf gehaald!

Heb je na Sex Education zin in meer Netflix Original-series? Bekijk dan dit lijstje met de 8 meest verslavende Netflix-series tot nu toe.

Sex Education is vanaf 11 januari te zien op Netflix.