Caitlyn Jenner

Vorige week werd Sex and the City-opvolger And Just Like That… aangekondigd. Jammer genoeg bleek al snel dat Kim Cattrall (Samantha) niet meedoet aan deze reboot. Gaan Carrie, Miranda en Charlotte nu met z’n drieën door? Of wordt er een andere vierde vriendin toegevoegd?

Caitlyn Jenner in And Just Like That...?

De Britse krant The Mirror meldt dat de makers van Sex and the City-opvolger And Just Like That… een heel bijzonder iemand willen toevoegen aan de cast. Het zou gaan om Caitlyn Jenner, bekend van de realityserie Keeping Up with the Kardashians! Zij zou de leegte die Kim Cattrall (Samantha) achterlaat moeten opvullen én tegelijkertijd meer diversiteit aan de serie moeten toevoegen. Een insider verwoordt het als volgt: “[Caitlyn] is al bijna 50 jaar een vast figuur in de media. Ze zou echt perfect zijn om in de serie te verschijnen. Bovendien willen ze nieuwe gezichten in de show, maar dan wel mensen die de kijkers al kennen en waar ze om geven.”

 

Article continues after the ad

 

Fans en cast zullen Kim Cattrall missen

We hebben enorm veel zin in And Just Like That…, maar eerlijk is eerlijk: we vinden het wel jammer dat Cattrall - ondanks het vooruitzicht van een flinke zak dollars - besloten heeft niet mee te doen! Dat vond trouwens ook Sarah Jessica Parker (Carrie) herself. Of Jenner inderdaad een rol gescoord heeft in de Sex and the City-opvolger zal waarschijnlijk snel genoeg duidelijk worden.  De opnames voor de tien afleveringen van de HBO Max-serie moeten dit voorjaar starten.

Wil je weten welke series je vandaag allemaal al kunt kijken? Check dan vooral onze nieuwe podcast! In Bankplakkers bespreken we alles wat er op de streamingdiensten te zien is, zodat jij precies weet wat je moet kijken.