Sex and the City

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon gaan een extreem lekker jaartje tegemoet. We weten namelijk hoeveel de dames gaan cashen per aflevering van het nieuwe Sex and The City-seizoen. Probeer geen hartverzakking te krijgen.

Article continues after the ad

De dames zitten echt in het A-list-segment van de streaming-business. HBO Max tast dan ook diep in de buidel voor de terugkeer van Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) en Miranda Hobbes (Nixon). Volgens Variety krijgen ze zo'n 1 miljoen dollar... PER AFLEVERING.

Money, money, money

Dat wordt lekker zwemmen in de centen! Het nieuwe seizoen bestaat uit 10 afleveringen, dus tel uit die winst. Maar that's not all. De drie treden ook op als 'EP' voor deze nieuwe Sex and the City-afleveringen, aka uitvoerend producenten. Daar komt dus ongetwijfeld nog veel meer dollar bij. In het vervolg op de iconische show zien we hoe het nu met Carrie, Miranda en Charlotte gaat als vijftigers in New York.

Sex and The City

Zou Kim Cattrall al spijt hebben? Ze besloot niet mee te doen aan And Just Like That..., zoals de revival heet. Die mega-paycheck zou ongetwijfeld ook voor haar hebben klaargelegen, maar we gaan Samantha Jones dus niet terugzien. Naar verluidt kan ze nog altijd niet door één deur met Sarah Jessica Parker. Die ontkent dat overigens. "Nee, ik vind haar niet onaardig. Dat heb ik nooit gezegd", onthulde SJP. Ze vindt het zelfs jammer dat Kim niet meedoet!


Er is nog geen releasedate voor And Just Like That... De opnames beginnen aan het einde van de lente.