De opnames voor Deadpool 2 zijn officieel van start gegaan! Op een aantal gelekte setfoto’s zien we hoe Ryan Reynolds de set over springt.

Article continues after the ad

Deadpool-casual

The Merc with a Mouth ziet er net wat anders uit dan normaal. Noem het gerust Deadpool-casual: behalve het iconische masker loopt de superheld erbij alsof hij een relaxdagje op de bank heeft ingepland. Toch verbaast het ons weinig; het zal ongetwijfeld te maken hebben met een of andere bizarre situatie.

Crazy horse

Zo zien we hoe Deadpool een kinderfeestje crasht en hoe hij rondloopt in een trainingsjack met daaronder een Crazy Horse-shirt. Laatstgenoemde is merchandise van een Parijse club die bekend staat om shows met een grote hoeveelheid naakte vrouwen. Wat dit allemaal te betekenen heeft weten wij niet, maar who cares, we hebben er zin in!

Julian Dennison

Ryan zelf deelde trouwens een foto van een filmklapper en een foto van de Nieuw-Zeelandse acteur Julian Dennison die op zijn rug zit. Hiermee lijkt hij te bevestigen dat het jochie ook aan de cast is toegevoegd. 

Plot

Er is nog weinig bekend over het plot van Deadpool 2. Wel weten we ondertussen dat onder anderen Josh Brolin is gecast als de iconische superheld Cable en Zazie Beets als de stoere chick Domino. John Wick-regisseur David Leitch gaat het vervolg verfilmen.