The Last of Us op HBO

Vorig jaar werd bekend dat HBO werkte aan The Last of Us, een televisieserie gebaseerd op de gelijknamige PlayStation-game uit 2013. Hierin is de aarde ten prooi gevallen aan een mysterieuze schimmelsoort, die mensen verandert in bloeddorstige moordenaars. De rebelse tiener Ellie lijkt echter immuun voor de infectie. Zij kan dus wel eens de sleutel zijn tot een kuur tegen de dodelijke schimmels. Aan smokkelaar Joel de taak om Ellie te beschermen in een wereld waar het gevaar nooit ver weg is….
 


Broer

Afgelopen weekend deelde acteur Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate) een eerste setfoto van The Last of Us op Instagram. Luna speelt in de HBO-serie de rol van Tommy, de broer van Joel. Hoewel het een gezellig kiekje lijkt, weten de fans van de game wel beter. Deze  hachelijke autorit vormt tenslotte een van de eerste én meest intense scènes in het PlayStation-spel. Het lijkt er dus op dat HBO trouw blijft aan het ijzersterke bronmateriaal.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


Pedro Pascal

Mocht je niet nog hyped genoeg zijn voor The Last of Us: Joel wordt gespeeld door niemand minder dan Pedro Pascal, die eerder tekende voor de titelrol in The Mandalorian. Ellie wordt gespeeld door Bella Ramsey (His Dark Materials). En dat is niet de eerste keer dat deze acteurs samen in een HBO-productie te zien zijn: eerder speelde dit tweetal in de hitserie Game of Thrones. Als alles volgens plan verloopt, zal The Last of Us nog dit jaar te zien zijn!