Van Ashton Kutcher wisten we al dat hij een vervolg op Dude, Where's My Car? zou overwegen. Seann William Scott zegt nu dat hij hem zeker wil maken.

Article continues after the ad

Seann William Scott

Acteur Seann William Scott had vooral rond de eeuwwisseling veel succes. Als je hem niet kent van zijn hoofdrol in Dude, Where's My Car (2000), dan vermoedelijk wel van zijn bijrol als Steve "Stiffmeister" Stifler in American Pie (1999). Hij was ook te bewonderen in Road Trip (2000), Evolution (2001) en The Dukes of Hazzard (2005), maar daarna werd het toch een beetje stil rond de acteur.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat hij wel te porren zou zijn voor een vervolg op Dude, Where's My Car. De comedy met co-ster Ashton Kutcher werd vreselijk afgemaakt door recensenten, maar bleek een ware cultfilm en leverde zelfs een fraaie winst op van 60 miljoen dollar. Seann William Scott was te gast bij Conan O'Brien en de film kwam dus even ter sprake.

Seriously Dude

In 2016 liet Ashton Kutcher al eens weten dat er een script rondgaat voor een vervolgfilm. Het zou echter destijds nog niet goed genoeg zijn, al is de titel alvast goed gekozen. "Ik zou de vervolgfilm alleen al willen doen vanwege die titel", zei Seann William Scott nadat Conan over Seriously Dude, Where's My Car? begon. We kwamen er verder in dit fragment achter dat Seanns hond nota bene Dude heet, dus misschien is het wel meant to be. Als het daadwerkelijk tot een verfilming komt, zeker als beide acteurs weer meedoen, hoor je het natuurlijk direct van ons!