Bob Odenkirk in Better Call Saul

Het leek er even op dat het einde van Better Call Saul nabij was. Maar gelukkig zijn we nog lang niet van onze favoriete tv-advocaat af!

Louche advocaat

In de baanbrekende misdaadserie Breaking Bad maakten we kennis met Saul Goodman (gespeeld door Bob Odenkirk). De advocaat van drugsbaron Walter White bleek al snel zo populair, dat hij zijn eigen spin-off kreeg: Better Call Saul. Inmiddels wordt er gewerkt aan het zesde (en laatste) seizoen van deze spin-off. Maar of dat ook het slotpleidooi wordt van deze louche advocaat?


Slippin’ Jimmy

Volgens Deadline wordt er gewerkt aan een heuse animatieserie rondom Saul Goodman (Jimmy McGill) voor intimi. Deze heeft als titel als Slippin’ Jimmy meegekregen. In deze serie worden de jeugdjaren van de advocaat belicht. Daarbij zal er natuurlijk ook een belangrijke rol zijn weggelegd voor Jimmy’s oudere broer Chuck. Slippin’ Jimmy zal als webserie worden uitgebracht door AMC Networks.

Article continues after the ad
Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Benieuwd

Ondanks dat Slippin’ Jimmy het aanstaande afscheid van Better Call Saul vast niet helemaal kan goedmaken, zijn we stiekem best benieuwd naar deze animatieserie. Better Call Saul heeft namelijk al dubbel en dwars bewezen dat een spin-off niet onder te doen hoeft te doen voor het originele bronmateriaal. Sterker nog, eerder dit jaar riepen we deze donkerkomische dramareeks nog uit tot de beste serie van 2020!