Kijkers van The Voice of Holland viel het uiteraard vrijdag tijdens de tweede liveshow al op, maar voor wie het gemist heeft: talenten Mikki van Wijk en Irene Dings krijgen regelmatig dickpics toegestuurd. De verontwaardiging is groot.

Article continues after the ad

Het is uiteraard op zich al goor, maar wat het allemaal nog een stuk erger maakt: beide dames zijn slechts 17 jaar oud. Mikki en Irene, die er tijdens de spectaculaire liveshow helaas uitvloog, gaven allebei tegen coach Anouk aan dat ze regelmatig edele delen in hun sociale inboxen krijgen.

 

Verontwaardiging

Anouk – die nogal vaak snoeihard uit de hoek komt - kreeg het er zelfs heet van. “Ze zijn net 17!” Ook Wendy van Dijk en Waylon kwamen er in de liveshow nog eens op terug. RTL Boulevard besteedde er gisteren óók nog aandacht aan. Zo gaf Olcay Gulsen toe dat ook zij regelmatig piemels krijgt toegestuurd.
 

 

Seksuele intimidatie

Gulsen zelf kan er inmiddels wel mee omgaan, maar ze vindt het voor de Voice-zangeressen een stuk kwalijker. “Ik vind het gewoon seksuele intimidatie. Als je 17 bent, vind ik het ook gewoon echt heftiger.” Daarnaast ben je er volgens haar niet zomaar vanaf: “Je moet op instagram zóveel stappen ondernemen om zoiets te rapporteren…”

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 te zien op RTL 4.