Fotograaf
BrunoPress
Linda de Mol

Linda de Mol kreeg een wel heel moeilijke keuze voorgelegd door De Volkskrant. All you can eat sushi of een gezellig avondje in bed?

Weet jij al wat je zou kiezen? Linda de Mol wel: “Met pijn in m’n hart zeg ik: seks.” Ze vond dit een hele lastige keuze, want Linda is een grote fan van sushi! “Ik meen het ook echt, want ik denk niet dat je blij zou worden van nooit meer seks en iedere avond sushi.

Drie keer in de maand

De Ik Hou van Holland-presentatrice vindt seks heel belangrijk in een gezonde relatie. En die heeft ze met jongere partner Jeroen Rietbergen. Voor het koppel is seks zeker geen probleem, want RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink ontrafelde dat ze zo’n drie keer per maand de lakens delen. Laat die sushi dus maar zitten.

Article continues after the ad

Uitspraken nuanceren

De Volkskrant begon over dit onderwerp omdat ze in een van de eerste uitgaves van haar tijdschrift LINDA vertelde dat je soms zin moet maken voor seks. Volgens Linda moet zo’n uitspraak in de huidige tijd genuanceerd worden: ‘Ik bedoelde absoluut niet dat je als vrouw seks zou moet hebben met een man terwijl je dat niet wilt.