Glenn Close speelt een filmster die alweer haar vierde huwelijk voorbereidt in deze romcom bomvol bekende gezichten.

Article continues after the ad

The Wilde Wedding

Gepensioneerde filmactrice Eve Wilde (Glenn Close) leeft in The Wilde Wedding naar haar vierde bruiloft toe. De man die het deze keer toch écht moet worden is schrijver Harold Alcott, een rol van Patrick Stewart. Wat deze situatie vooral interessant maakt, is dat Eve's eerste echtgenoot Laurence (John Malkovich) constant aanwezig is om te onderzoeken of Laurence wel uit het juise hout gesneden is ... hoewel hij dat zelf volgens Eve natuurlijk ook niet is.

Tijdens een lang weekend leert het gezelschap elkaar steeds beter kennen, in de verdere aanwezigheid van familie en vrienden die je ook al bekend zullen voorkomen: Minnie Driver (Good Will Hunting), Jack Davenport (Pirates of the Caribbean), Yael Stone (Orange Is the New Black), Peter Facinelli (The Twilight Saga) en Noah Emmerich (The Americans) zijn allemaal van de partij.

15 september

Er is nog geen Nederlandse premièredatum bekend, maar op 15 september wordt de film in het buitenland gelanceerd, dus je hoeft er niet lang op te wachten. De film werd al vertoond tijdens het filmfestival in Cannes en werd daar door Vertical Entertainment aangekocht voor verdere distributie. "De chemie en comedy van Glenn Close, John Malkovich, Patrick Stewart en de rest van de cast is een droom voor ons en kijkers wereldwijd", liet co-directeur Rich Goldberg van Vertical al weten. Dat belooft dus wat!