Queer Eye seizoen 5

De Fab 5 helpen slonzen binnenkort weer uit de penarie! Het vijfde seizoen van Queer Eye verschijnt over een paar weken op Netflix.

In Queer Eye zetten vijf mannelijke diva’s hun specialiteiten in om arme drommels uit de brand te helpen. Een alleenstaande vader die er bij loopt als Swiebertje? Een overwerkte moeder die er uit ziet als Eucalypta? Geen enkel probleem!

Queer Eye staat al jarenlang bekend als extreem opbeurende realityshow, en het wachten op de vijfde reeks duurt gelukkig niet zo lang meer. Vanaf 5 juni helpen Jonathan, Bobby, Karamo, Antoni en Tan inwoners van de stad Philadelphia.

Article continues after the ad

De Fab 5 laten er geen gras over groeien en waren al begonnen aan de opnames van een zesde reeks Queer Eye in Austin, Texas. Zoals je begrijpt liggen de opnames momenteel stil, dus het is onduidelijk of seizoen 6 dit jaar nog verschijnt.

Queer Eye

Queer Eye staat gepland voor een release op 5 juni en als we onze agenda erop na slaan is dat een druk dagje op Netflix. Seizoen 6 van Brooklyn 99 verschijnt die dag, het slotseizoen van 13 Reasons Why én het zesde seizoen van Vikings komen dan online. Niet te geloven!