lost in space seizoen 2 netflix poster

Dat wordt na het snel naar binnen schuiven van je kerstdiner linea recta je bank opzoeken! We vertelden jullie zojuist al dat het tweede seizoen van You op tweede kerstdag te zien is. Twee dagen eerder is er echter al Lost in Space! Het tweede seizoen van deze spannende sci-fi-serie is vanaf kerstavond te zien op de streamingdienst. Om dat te vieren, komt Netflix vandaag met een trailer!!

Trailer voor tweede seizoen Netflix-serie Lost in Space

Nog niet bekend met Lost in Space? We vertellen je graag meer! De Netflix-serie draait om de Robinsons. Dit gezin is geselecteerd om het Alpha Centauri-sterrenstelsel opnieuw te bevolken. Daarmee moet de mensheid gered worden, nadat er eerder op aarde een crisis uitbrak. Helaas verloopt hun ruimtereis niet helemaal volgens plan… Ze storten namelijk neer op een hele andere planeet dan gepland. In onderstaande trailer zie je wat ons voor het tweede seizoen van Lost in Space te wachten staat. Zo te zien, zetten de Robinsons alles op alles om hun Robot terug te vinden!

Lost in Space staat vanaf kerstavond op Netflix

Lost in Space is een remake van de gelijknamige serie uit de jaren ’60. De serie groeide uit tot een echte cultklassieker. Gelukkig doet deze Netflix-versie de originele serie enorm veel eer aan! Mocht je dus nog op zoek zijn naar een serie om te bingen in je kerstvakantie dan is Lost in Space er eentje om in de gaten te houden.

Article continues after the ad

Lost in Space seizoen 2 is vanaf 24 december te zien op Netflix.