Melissa McCarthy zorgt weer voor viral SNL-video

Verkleed als de paashaas en in de rol van perswoordvoerder Sean Spicer vertelt Melissa McCarthy over de joodse feestdagen in een sketch die alweer miljoenen keren bekeken is!

More content below the advertising

Holocaustcentra

Donald Trumps perschef Sean Spicer moest vorige week diep, diep door het stof nadat hij zich weer eens in de problemen had gewerkt. Deze keer maakte hij het wel erg bont: Spicer zei dat zelfs Adolf Hitler geen chemische wapens heeft gebruikt (zoals Assad in Syrië), waarmee hij dus tot zijn eigen schrik vergat te denken aan de concentratiekampen, die hij later zelf nog eens als "holocaustcentra" zou omschrijven. Koren op de molen van Saturday Night Live natuurlijk, dat de feestdagen aangreep om "Spicey" weer eens voor schut te zetten, voor zover hij dat niet zelf al had gedaan...

Pesach

Aan Melissa McCarthy natuurlijk weer de eer om de parodie op zich te nemen. Naast een halfbakken verontschuldiging voor de Hitler-vergelijking en een fraaie verwijzing naar het schandaal rond United Airlines, zegt Spicey vooral spijt te hebben van het feit dat dit alles zich afspeelde tijdens de joodse Pesach-feestdagen. "Hij" geeft er daarom graag nog wat extra aandacht aan door uit te leggen waar "het joodse Pasen" eigenlijk op gebaseerd is.

Het zal je niet verbazen dat de uitleg in de sketch niet precies aansluit bij het echte verhaal van Pesach. Lees vooral nog eens over de daadwerkelijke verschillen voordat je de SNL-sketch bekijkt, dan begrijp je misschien nog beter waarom de video alweer ruim zes miljoen keer is bekeken. We hopen dat je, met welke achtergrond dan ook, een paar fijne feestdagen hebt gehad!

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.