De officiële Game of Thrones-scripts belichten een aantal details uit het zevende seizoen, inclusief Tyrion’s ware gevoelens voor Daenerys. Het is alweer meer dan een jaar geleden sinds seizoen zeven te zien was op HBO. 

Article continues after the ad

Fans staan dus te poppelen om meer informatie over seizoen acht, wat zes langere afleveringen krijgt . Seizoen zeven eindigde met de Night King en zijn legioen aan White Walkers die The Wall doorbraken.

Liefde

Ondanks al het gevaar, hebben de personages hun persoonlijke groei en relaties verder ontwikkeld in de serie. De meest bekende relatie is die van Daenerys en Jon Snow. Deze is van grote invloed op hoe seizoen acht zal eindigen, vooral nu bekend is gemaakt dat Tyrion verliefd is op Daenerys. What?!

De Scrips

In de bibliotheek van The Writers of America West liggen volgens Vanity Fair tientallen scrips van Game of Thrones. De scrips zijn aangeleverd door HBO en zijn daar openbaar. Pas nu, na een social media-bericht dat GOT-content promootte, komt er meer aandacht voor. In kleine details is te lezen dat Tyrion al sinds seizoen zes een crush heeft op Daenerys: “He studies her face. [. . .] Dany is staring into the distance so Tyrion is able to watch her from up close. Goddamn but she is beautiful. [. . .] He watches her for a beat too long and turns away. Lost in her own thoughts, she doesn’t notice that he’s flustered”.

Familie

Tyrion’s liefde kan Daenerys leven redden, die wellicht in gevaar is in het nieuwe seizoen. Sommige fans denken zelfs dat hij voor het potentiële kindje van Daenerys en Jon kan zorgen. Als ze een baby krijgen, kan dit een machtsstrijd veroorzaken. Vooral als ze erachter komen dat ze familie van elkaar zijn.

Game of Thrones seizoen acht is vanaf April 2019 te zien op HBO.