De officiële Game of Thrones-scripts belichten een aantal details uit het zevende seizoen, inclusief Tyrion’s ware gevoelens voor Daenerys. Het is alweer meer dan een jaar geleden sinds seizoen zeven te zien was op HBO. 

Fans staan dus te poppelen om meer informatie over seizoen acht, wat zes langere afleveringen krijgt . Seizoen zeven eindigde met de Night King en zijn legioen aan White Walkers die The Wall doorbraken.

Liefde

Ondanks al het gevaar, hebben de personages hun persoonlijke groei en relaties verder ontwikkeld in de serie. De meest bekende relatie is die van Daenerys en Jon Snow. Deze is van grote invloed op hoe seizoen acht zal eindigen, vooral nu bekend is gemaakt dat Tyrion verliefd is op Daenerys. What?!

De Scrips

In de bibliotheek van The Writers of America West liggen volgens Vanity Fair tientallen scrips van Game of Thrones. De scrips zijn aangeleverd door HBO en zijn daar openbaar. Pas nu, na een social media-bericht dat GOT-content promootte, komt er meer aandacht voor. In kleine details is te lezen dat Tyrion al sinds seizoen zes een crush heeft op Daenerys: “He studies her face. [. . .] Dany is staring into the distance so Tyrion is able to watch her from up close. Goddamn but she is beautiful. [. . .] He watches her for a beat too long and turns away. Lost in her own thoughts, she doesn’t notice that he’s flustered”.

Familie

Tyrion’s liefde kan Daenerys leven redden, die wellicht in gevaar is in het nieuwe seizoen. Sommige fans denken zelfs dat hij voor het potentiële kindje van Daenerys en Jon kan zorgen. Als ze een baby krijgen, kan dit een machtsstrijd veroorzaken. Vooral als ze erachter komen dat ze familie van elkaar zijn.

Game of Thrones seizoen acht is vanaf April 2019 te zien op HBO.

Count Olaf haalt nog één keer al zijn vermommingen uit de kast! Krijgt de gemene schurk eindelijk de Baudelaire-kinderen te pakken? Check de trailer van het laatste seizoen van A Series Of Unfortunate Events!

Het zal je gebeuren: je ouders verdwijnen en laten je een gigantische erfenis na… en je geflipte oom doet alles om die poet in handen te krijgen!

In het derde seizoen van ASOUE, dat de laatste vier boeken behandelt, ontdekken we eindelijk het lot van de Baudelaire-kinderen. Ontsnappen ze eindelijk aan hun gestoorde oom? Worden ze voer voor de haaien? Of… allebei?

 

Unfortunate…

Neil Patrick Harris liet eerder dit jaar al weten dat het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events het laatste is. De makers besloten om de structuur van de boeken zo veel mogelijk te volgen, en aangezien ze binnenkort allemaal behandeld zijn is het over en sluiten… Jammer, want de serie was behoorlijk populair!

Natuurlijk zijn er nog wel mogelijkheden voor een eventuele spin-off. Lemony Snicket (de schrijversnaam van Daniel Handler) schreef óók de boekenserie All The Wrong Questions, die gaat over zijn werk voor de geheime V.F.D-organisatie.

De ster van A Series Of Unfortunate Events, Count Olaf, speelt in deze boekenreeks geen rol van betekenis… Dat we Neil Patrick Harris terugzien als ‘crimineel genie’ is helaas onwaarschijnlijk.

Het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events is vanaf 1 januari te streamen op Netflix.

Een of andere Netflix Amerika-medewerker had zijn dag niet óf haat Gossip Girl héél erg. Op twitter buitelt iedereen over elkaar heen en gaan mensen aan de haal met de hilarische, maar keiharde nieuwe versie van de beschrijving bij Gossip Girl.

Het is alweer zes jaar gelden dat de wereld er ein-de-lijk achter kwam wie nu die Gossip-blogger was tussen alle New Yorkse elite en sindsdien zitten we in een Gossip Girl-loos zwart gat. Netflix Amerika duwt ons er nu een stukje verder in met een snoeiharde nieuwe beschrijving. En het is nogal pijnlijk.

Savage

Comédienne Lane Moore zag de bitchy beschrijving voor het eerst en die deelde ze meteen op twitter. “Netflix: ‘let’s get someone who fuckin hates Gossip Girl to write the description of Gossip Girl’”, zo schreef ze erbij.
 


Unreasonably attractive

Deze chagrijnige medewerker heeft ergens wel een punt: de jongens en meiden uit de show zijn bijna zonder uitzondering véél te knap en aantrekkelijk. En ja, het zijn eigenlijk ook een stelletje verwende nesten. Dit was juist wat de serie mede zo lekker maakte dus… stop, Netflix Amerika!
 


Dan komt terug!

Fans van Dan Humphrey kunnen binnenkort opnieuw genieten van deze superknappe dude. Hij speelt namelijk een stalker in de nieuwe, zwoele hit van dit moment: thrillerserie YOU. Nog beter nieuws: hij komt op 26 december naar Netflix én er komt een tweede seizoen!