Arnold Schwarzenegger begint de kritiek van de Amerikaanse president Donald Trump op The Apprentice een beetje zat te worden. Wat de acteur betreft ruilen ze binnenkort van baan, zegt hij in een video op Twitter.

Article continues after the ad

Ruilen?

Schwarzenegger presenteert sinds kort de realityshow waarvan Trump jarenlang het gezicht was. Hierin strijden kandidaten om de titel van beste ondernemer. Trump was presentator en juryvoorzitter van de eerste veertien seizoenen van de realityserie.

Bidden voor Arnie

Nu Schwarzenegger de job heeft overgenomen van Trump, kan de voormalig gouverneur van Californië kan echter op weinig support rekenen. Zo noemde Trump de kijkcijfers 'een totale ramp' en vroeg hij zich smalend af of zo'n grote filmster niet betere scores zou moeten trekken. Donderdag riep Trump zelfs op om voor Schwarzenegger te bidden.

Doen waar je goed in bent

"Hey Donald, ik heb een geweldig idee", reageert Schwarzenegger. "Waarom ruilen we niet van baan? Jij bent immers zo'n expert in kijkcijfers. Dan neem ik jouw baan over en kunnen de mensen eindelijk weer rustig slapen."

Eerdere sneer

Schwarzenegger probeerde Trump al eerder de mond te snoeren. “Ik wens je alle goeds en ik hoop dat je je net zo veel zal inzetten voor ALLE Amerikanen als de agressieve manier waarop je bezig was met je kijkcijfers. Er is niets belangrijker dan het werk voor de mensen”, aldus de acteur.