Kraven the Hunter, een van de aartsvijanden van Spider-Man, krijgt zijn eigen film. En voor deze spin-off heeft Sony niet de minste scenarioschrijver aangetrokken!

Article continues after the ad

Web

Het valt niet mee om het overzicht te bewaren in het web van Spider-Man spin-offs die momenteel in de maak zijn. In oktober neemt Venom de aftrap in de gelijknamige film met Tom Hardy in de titelrol. In december verschijnt Spider-Man: Into The Spider-Verse in de bioscopen. De spin-off met Black Cat en Silver Sable staat voorlopig even in de ijskast, maar de film over Kraven the Hunter heeft dan wel weer een belangrijke stap vooruit gezet. Sony zou namelijk een schrijver hebben ingehuurd voor het scenario. En die is niet de minste!

Schoorsteenmantel

Volgens website Collider hebben verschillende bronnen bevestigd dat Richard Wenk de klus heeft gekregen. Die naam zegt je misschien niets, maar Wenk tekende eerder voor recente actiehits als The Magnificent Seven, Jack Reacher: Never Go Back en de The Equalizer-films. Vlotte actiefilms dus, en dat maakt Wenk de ideale kandidaat voor een film over Kraven the Hunter. Deze maniakale superschurk is namelijk de ultieme jager, maar zijn trofeeëncollectie is niet compleet voordat het hoofd van Spider-Man boven zijn schoorsteenmantel hangt!

Of en wanneer deze spin-off het levenslicht zal zien is nog onbekend. Dat zal grotendeels afhangen van het succes van Venom.