Hoewel het kandidatenveld voor Adam zkt. Eva VIPS al gedeeltelijk onthuld is, zijn de programmamakers blijkbaar nog op zoek naar bekende kandidaten. Daaronder ook schrijfster Susan Smit. Maar die uitnodiging viel niet bepaald in goede aarde.

Article continues after the ad

"Ik kom er niet uit of als 44-jarige schrijfster gevraagd worden voor een datingprogramma in je blootje een compliment of een belediging is", schreef Susan Smit op Twitter. 

Veel andere twitteraars schrijven dat ze het vooral als compliment moet zien, maar zelf weet Susan dat nog niet zo zeker. "Ik ben een volwassen vrouw met en volwassen carrière en wat denken ze wel?", voegde ze aan haar originele tweet toe. 

The Voice of Holland-finalist Leonie Meijer komt uit de kast als ze laat weten ook benaderd te zijn. "Ik werd er vorig jaar als 31-jarige zangeres ook voor gevraagd. Vriendelijk bedankt. En beetje gegniffeld ook wel. Ik denk dat het een complimenteuze belediging is", schrijft het zangvogeltje.

Overigens is Susan Smit al een tijdje onder de pannen met voormalig Miljonair-hoofdredacteur Onno Aerden. Voor zangeres Dewi Pechler, turner Jeffrey Wammes, dj Jeroen Post en Temptation Island-verleider Joshua is het anders, zij waren wél te porren voor de nieuwe reeks Adam zkt. Eva VIPS. Onder leiding van Marieke Elsinga gaan zij binnenkort op een tropisch eiland op zoek naar de (ware) liefde.