Maik de Boer heeft zich laten behandelen aan een verdacht plekje bij zijn oog. Het bleek te gaan om een voorstadium van huidkanker, maar de stylist was er gelukkig op tijd bij! Het heeft een grote indruk op hem achtergelaten en Maik vertelt uitgebreid hoe hij zijn leven hierdoor heeft omgegooid.

De 58-jarige stylist is nog steeds niet helemaal de oude, na de verwijdering van het pre-huidkanker plekje. Zo schrijf hij op Instagram.

“Ook al was het aan de goede kant van de kanker, toch staat je leven even stil. Mijn vader werd per slot van rekening niet veel ouder dan dat ik nu ben!”

Article continues after the ad

Maik de Boer kiest voor gezondheid

De aanvaring met het voorstadium van huidkanker, was de reden dat Maik de Boer zich een sabbatical-zomer gunde. We wisten eerder al dat Maik de sportschool heeft ontdekt en nu RIPPED is!

“Ik koos voor een sabbatical-zomer gevuld met trainen en detoxen maar vooral met aan een gezond en energiek lijf werken.”

Zo ziet macho-Maik er nu uit.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MAIKDEBOER (@maikdeboer) op

Freelance stylist

Naast de kilo’s heeft Maik de Boer ook zijn vaste baan van zich afgegooid. Hij gaat nu door het leven als een freelance stylist zodat hij meer grip op zijn leven heeft. Het is zeker niet omdat hij het werk shit vond, want Maik bedankt iedereen met wie hij de afgelopen jaren heeft samengewerkt.

Smeren, smeren, smeren

Tot slot eindigt Maik de Boer met een gezondheidstip: “Ik vier vooral het leven en pluk de dag en wil vooral iedereen die de moeite neemt dit te lezen adviseren: in de zon, smeren, smeren, smeren en laat regelmatig je huid even checken!”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een onschuldig plekje leek, was pre-huidkanker! Door het adekwaat handelen van @drjooststaudt was ik er op tijd bij. Ook al was het aan de goede kant van de kanker, toch staat je leven even stil. Mijn vader werd per slot van rekening niet veel ouder dan mijn leeftijd nu! Waar sta ik, wie ben ik, wat wil ik (nog)? Ik koos voor een sabbatical zomer gevuld met trainen en detoxen maar vooral aan een gezond en energiek lijf werken. In goed overleg met Talpa besloten we samen de exclusiviteit eruit te halen. Vrij zijn als freelancer in het jaar dat ik precies 25 jaar in het vak zit en te kunnen kiezen wat ik wil en leuk vind! Ik ben meer dan trots op alle programma’s waar ik aan meewerkte samen met al die mooie passievolle collega’s, redacteurs, ploegen en productiehuizen. Ik vind het altijd leuk anders dan mijzelf, een ander een podium te geven. Op zoek naar zelfspot bij onze sterren op de rode loper voor Shownieuws, jury zijn bij ‘Over smaak valt te twisten’, als vast panellid bij ‘Met de deur in huis’, 32 bruiloften bezoeken en een prijs uitreiken bij ‘Wie heeft de mooiste bruiloft’ of bijzondere mensen in het licht zetten bij ‘Marktplaats heel Holland handelt’ Heel simpel de kijker blij maken met leuke mooie tv. Even een lach op het gezicht! Veel gelachen maar vooral veel geleerd! Ik hoop met de komst van alle mooie namen dat Talpa straks beter vindbaar is en men geniet van alle nieuwe formats. Dit gun ik vooral John en Linda de Mol die al jaren hun nek uitsteken voor de kijker en met succes. Ik vier vooral het leven en pluk de dag en wil vooral iedereen die de moeite neemt dit te lezen adviseren: in de zon, smeren smeren smeren en laat regelmatig je huid even checken! Tot snel, op welke plek dan ook! #carpediem

Een bericht gedeeld door MAIKDEBOER (@maikdeboer) op