Jandino Asporaat

Presentator/comedian Jandino Asporaat had dit weekend te maken met een ongenode gast. Via Instagram deelde hij beelden van zijn strijd om het bezoek weg te jagen.

Een brutale reiger zat pontificaal op Jandino’s auto en dreigde de zwarte lak totaal te besmeuren. Een halve liter reigerstront op je auto is al vervelend, maar er was nóg een risico: straks kwam deze wannabe-ooievaar wéér een baby’tje brengen in huize Asporaat. Hier waren zware maatregelen nodig, en Jandino schold het brutale beest verrot! “Als je niet weggaat: ik ga je bakken! Met je kaolohoofd!”

De reiger was hier niet van gediend en liet na het wegvliegen nog even een cadeautje achter in Jandino’s tuin: “Een halve liter vla! Hoe brutaal!”

Article continues after the ad

In de reacties onder Jandino’s avontuur wordt flink genoten! Shirma Rouse verwacht nu elk moment een nieuwe baby en cabaretier Guido Weijers denkt dat het om een grijze flamingo gaat. Anderen zijn vooral blij dat Jandino’s auto er ongeschonden uit is gekomen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Succes voor Jandino Asporaat

Op televisie ging het de laatste maanden niet echt lekker met Jandino Asporaat, maar zijn film Bon Bini: Judeska in da House verdiende wél een gouden film! Daarnaast werd de comedy genomineerd voor een Gouden Kalf: Jandino’s typetje Judeska hóópt dat je op haar film wilt stemmen.

Bon Bini 3

Dan is er natuurlijk ook het derde échte deel in de Bon Bini-reeks: het werk aan de nieuwe comedy zou elk moment moeten starten. Daarnaast begint Asporaat binnenkort óók aan een nieuw theaterprogramma in Ahoy, dus we snappen dat hij een beetje gestrest overkomt. Voor meer brutale dieren check je dit spannende avontuur van verslaggever Ron Fresen!