Ali B.

Heftig nieuws over Ali B! De rapper is vanavond overvallen in zijn eigen straat in Almere. De rapper maakt het naar eigen zeggen goed.

RTL Boulevard ving vanvond als eerste signalen op dat er een overval plaatsvond in de straat waar Ali B. woont, in Almere. Om alle roddels vóór te zijn plaatste de The Voice of Holland Coach een filmpje op Instagram om iedereen gerust te stellen. Het lijkt er op dat het om een beroving gaat en niets te maken heeft met de bedreigingen die Ali de laatste tijd te verduren krijgt.

“Jullie gaan zometeen waarschijnlijk het nieuws wel lezen, want de pers was al aanwezig. Ik ben overvallen met m’n chauffeur, bij mij in de straat."

Article continues after the ad

De politie doet momenteel onderzoek naar de overval en Bouali kon daarom verder weinig kwijt over het incident. “Je weet hoe het gaat, je krijgt overal berichten, mensen gaan zich zorgen maken… Het gaat goed, we zijn gezond.”

Ali werd in zijn eigen straat benaderd door een paar mensen “die wat wilden hebben.” “Ik heb het gegeven, want ik dacht: Ja, hoe eerder ik het geef, hoe eerder ik ervan af ben. Geen zorgen, het gaat goed. Ik hoop dat ze de daders pakken.”

Bergen beroofde BN'ers

BN’ers waren er snel bij om Ali B. online te steunen. O.a. Claudia de Breij, Ronnie Flex, Klaas van Kruistum en Trijntje Oosterhuis steken hun collega een hart onder de riem.

De laatste tijd lijken veel bekende Nederlanders het slachtoffer te worden van roofovervallen. Gordon werd in zijn eigen huis vastgehouden, wat hem er (mede) toe dreef om Nederland te verlaten. Fred van Leer wist een paar overvallers af te schrikken en kwam er met een paar blauwe plekken van af. Mark Gillis werd recent ondersteboven geslagen en rapper Lil’ Kleine werd beroofd van een duur horloge. Een overval op René van der Gijp mislukte en zanger Tino Martin wist nét te ontsnappen aan een aanval.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Veel mensen willen graag een bekend figuur zijn, maar het laatste jaar klinkt het allemaal toch een stukje minder aantrekkelijk.