Patricia Paay, reallifesoap

Van een kerstboom optuigen tot het bezoeken van een tuincentrum. Patricia Paay liet ons de afgelopen weken via LibelleTV als vanouds meekijken in het dagelijkse leven van haar en haar man Robbert. Smaakte dat misschien naar meer voor de voormalig realityster?

Article continues after the ad

Nou, nee hoor! Patricia Paay moet er - volgens eigen zeggen - niet aan denken om haar reallifesoap van vroeger weer nieuw leven in te blazen. 

5 dagen per week

"Even een dikke kus voor jullie allemaal. De reacties op de laatste aflevering van LibelleTV waren hartverwarmend", schrijft Patricia op haar Instagram bij een foto met getuite lippen. "En nee, voor nu zijn er zeker geen plannen voor een realityserie. Moet er toch niet aan denken om weer 5 dagen per week een cameraploeg over de vloer te hebben." Daar kunnen wij ons wel in vinden! 

Rustige kerstperiode

Nu de kerst van 2020 voorbij is, komt er dan ook gewoon een einde aan Kerst met La Paay. "Ik hoop van harte dat jullie ondanks dat alles genoten hebben. Ik heb in tegenstelling tot andere jaren een hele rustige kerst gehad, maar wel heel erg gezellig." Lees hieronder het hele bericht van de zangeres die onlangs indruk maakte op een hele andere manier.