De Oscars komen eraan! De schattige Amerikaanse zusjes Sophia, Sloane en Sadie hebben net als in vorige jaren weer een aantal scènes uit Oscarfilms nagespeeld voor op de foto.

Article continues after the ad

Best Picture 2017

Bij het gezin Storino uit het Amerikaanse Chicago is het inmiddels een jaarlijkse traditie geworden om hun dochtertjes van zes, vier en een in de spotlights te zetten tijdens het oscarsseizoen. Ze recreëerden momenten uit Lion, Hell or High Water, Arrival en Hacksaw Ridge, maar vergaten Fences, La La Land, Moonlight en Hidden Figures gelukkig niet. Die kiekjes kun je hier bekijken.

Nog meer films

De categorie Best Picture is de categorie van de zusjes Sloane. In voorgaande jaren maakten ze dan ook heerlijke reconstructies van films als The Revenant, Room, Bridge of Spies, Mad Max en nog veel meer. Op zo'n jonge leeftijd al bezig zijn met de Oscars, kan zomaar een voorbode zijn voor eigen succes in de filmwereld wanneer de dames groot zijn.

Wie er dit jaar met de Oscar vandoor gaat in de categorie Best Picture? Je volgt de uitreiking van de filmprijzen in de nacht van zondag 26 op maandag 27 februari LIVE op superguide.nl.