The Voice Kids, schattige kandidaat, Thomas

Gisteravond zaten weer ruim 1,4 miljoen mensen voor de buis voor de achtste aflevering van The Voice Kids. Dit keer streden niet de deelnemers van Marco, maar van Sanne Hans voor een plek in de sing-offs.

Article continues after the ad

Eén van die kandidaten was de slechts 9-jarige Thomas die samen met kandidaten Loïs en Melissa het liedje Blauwe dag zong. Hij maakte er als jongste een ware show van. "Als het de Battle van de giechel was, dan had Thomas met vlag en wimpel direct gewonnen", merkte Ali na het optreden op. "Jij bent zo vrolijk. Je zou nog breakdancen op een begrafenisliedje. Het is zo authentiek." En dat bleek voor Sanne genoeg reden te zijn om hem mee te nemen naar de volgende ronde. De kijkers waren het daar helemaal mee eens, zo blijkt wel uit de reacties hieronder.


Volgende ronde

Thomas neemt het over enkele weken in de sing-offs op tegen zijn teamgenoten: Dax, Essie en Sarah. De winnaar die daar uitrolt, neemt het in de semi-live finale op tegen de overgebleven kandidaten uit de andere teams. Dit jaar ziet de finale van The Voice Kids er alleen net even iets anders uit dan vorig jaar: er zal vanwege het coronavirus geen publiek aanwezig zijn, de show wordt semi-live opgenomen en de uitslag zal pas bekend worden tijdens de talkshow van Beau. 

The Voice Kids is iedere vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Bekijk de aflevering hier terug.