Spider-Man Tom Holland is een jonkie, maar niet vergeleken met deze mini-Spidey / superfan die hem en collega Zendaya interviewt.

Article continues after the ad

Advies

Kinderen interviews laten doen met supersterren is eigenlijk veel leuker dan volwassen aan het werk laten. Dan krijg je namelijk heel andere vragen. Zo wil kleine Liam graag van Holland weten of hij bang is voor spinnen, welke superheld hij het leukste vindt en last but not least: of hij nog datingadvies heeft, want Liam wil Zendaya graag mee uitvragen. Natuurlijk ligt het er allemaal lekker dik bovenop in deze video, maar Liam is gewoon hartstikke schattig. 

Spider-Man: Homecoming

In Spider-Man: Homecoming keert Peter Parker na zijn ontmoeting met de Avengers onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May. Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Nu in de bios

Benieuwd hoe Tom Holland het er vanaf brengt als Spider-Man? De film draait nu in de bios. Veronica Magazine gaf de film vier sterren.