Scarlett Johansson heeft met een videoboodschap gereageerd op haar 72-jarige dubbelganger. De actrice wil Geraldine graag ontmoeten en vice versa.

Article continues after the ad

Geraldine Dodd

Mocht je het verhaal gemist hebben: de kleinzoon van Geraldine Dodd zette op website Reddit een foto van zijn oma in haar jonge jaren. Ze lijkt volgens hem namelijk sprekend op Scarlett en daar waren veel mensen het over eens.

Videoboodschap

Het nieuws was ook de actrice zelf niet ontgaan. “Geraldine, ik ben de laatste tijd overspoeld met berichten en e-mails waarin iedereen me vertelde hoeveel we op elkaar lijken. Dus ik moest die foto zelf zien. En verdomd! Nu moet ik je gewoon ontmoeten!”, aldus Scarlett in het filmpje. Wat de hollywoodster betreft gaan zij en haar dubbelganger eens flink de bloemetjes buitenzetten. 

Geraldine

Geraldine heeft inmiddels toegezegd op de uitnodiging. Zij en kleinzoon Joel gaan met Scarlett een feestje vieren op de premiere van Johanssons film Rough Night. "Natuurlijk ben ik erbij, ik ga met haar drinken en kijken of ik haar onder de tafel kan drinken. Ze moet niet teveel van me verwachten, ik ben tenslotte veertig jaar ouder dan zij", vertelt ze aan TIME.