Don't mess with Scarlett Johansson! In Ghost is the Shell speelt ze de bad-ass cyborg The Major. Hier is de officiële trailer van de aankomende scifi-film en die zie er veelbelovend uit!

Article continues after the ad

Half mens, half machine

De film Ghost in the Shell is gebaseerd op de gelijknamige cyberpunk manga van Masamune Shirow. Golden Globe-genomineerde Scarlett Johansson speelt in de scifi-film een cyborg, Majoor Motoko Kusanagi. De hybride Motoko, (half mens, half machine) werkt bij de fictieve veiligheidsdienst Public Security Section 9 en krijgt de opdracht een kwaadaardige computer hacker te stoppen. Zal ze achter haar verleden komen als blijkt dat haar menselijke ziel misschien wel gestolen is?

Topcast

Naast Johannson spelen ook Pilou Asbæk (Game of Thrones), Takeshi Kitano, Michael Pitt (Seven Psychopats) en Juliette Binoche (The English Patient) een rol. Een topcast, maar de keuze van acteurs kreeg wel kritiek wegens het witwassen van Aziatische rollen. De film is geregisseerd door Rupert Sanders, bekend van Snow White and the Huntsman.

Ghost in the Shell draait vanaf 30 maart 2017 in de bioscoop.