Scarlett Johansson met haar man Colin Jost

Black Widow-actrice Scarlett Johansson lijkt er een kleine kiddo bij te krijgen. Dat meldt The New York Post. Het nieuws is nog niet bevestigd door de moeder zelf.

Dit zou het eerste kindje zijn dat ze krijgt samen met haar man Colin Jost. Volgens een anonieme bron heeft Scarlett het babynieuws verborgen gehouden voor de buitenwereld. Ze zou zelfs al ontzettend dicht bij haar uitgerekende datum zijn!

Black Widow

En dat geheimhouden lukte haar goed. Alle promotie voor haar nieuwste Marvel-film Black Widow, waarvan de regisseur nu al een vervolg heeft geteased, deed ze alleen via zoom. Daardoor was haar babybuik niet in beeld. Ook was ze niet bij rode loper-premières, terwijl andere castleden Florence Pugh en David Harbour én MCU-opperbaas Kevin Feige daar wel aanwezig waren.

Article continues after the ad

Huwelijksbootje

Scarlett, die een hoop goede films op haar naam heeft staan, werd al eerder mama van haar zesjarige dochter Rose. Zij kwam uit een eerder huwelijk. De nieuwe baby zou het eerste kindje zijn dat ze krijgt met Colin Jost met wie ze al sinds 2017 samen is. Eind vorig jaar schoof ze een ring om haar vinger en trouwden de twee.

Black Widow draait sinds vandaag in de bioscoop en is vanaf 9 juli met VIP-toegang te zien op Disney+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.