Scarlett Johansson gaat in haar nieuwste film een beruchte eigenaresse van massagesalons spelen. We kunnen iedereen die denkt dat we de actrice van een meer pikante kant gaan zien vast meteen uit de droom helpen: deze uitbaatster was een stevige vrouw die zich uitgaf als een ruige man. Het is niet bekend of Johansson ook aan moet gaat komen voor de rol.

Article continues after the ad

Jean Marie Gill, oftewel Dante ‘Tex’ Gill

De film gaat Rub & Tug heten en regie zal in handen zijn van Rupert Sanders, met wie Johansson eerder Ghost in The Shell maakte. De steractrice gaat de rol spelen van ene Jean Marie Gill, die in de onderwereld van Pittsburgh in de jaren zeventig een grote naam werd dankzij haar illegale massagesalons. Gill was een gezette tante die zich uitgaf als man. Zij ging onder de naam Dante Gill door het leven en haar bijnaam werd Tex. Het is niet zeker of zij transgender was, wellicht deed ze zich alleen als stoere kerel voor om zich zo beter staande te houden in het criminele milieu.

Gill handelde ook in anabole steroïden waardoor ze te maken kreeg met American Football-team the Pittsburgh steelers. Wie meer wil weten over de illustere Dante Tex Gill kan bij de Pittsburgh Post Gazette een heel artikel over haar bewogen leven lezen. Opnames voor de film gaan in februari van start. Als Scarlett inderdaad aan moet komen voor de rol zal ze die pondjes daarna toch snel weer kwijt moeten raken als die Black Widow-film er nou eindelijk eens een keer aankomt.