Source
Talpa

Styliste Jorna Spapens, jarenlang te zien in Rob’s Grote Tuinverbouwing op SBS6, is afgelopen woensdag na een kort ziekbed overleden.

Article continues after the ad

Dat laat haar familie weten aan het ANP.

Vertrouwd gezicht

Jorna is een vertrouwd en bekend gezicht voor SBS6-kijkers. Zo was ze maar liefst twaalf jaar lang te zien op de zender, bijvoorbeeld in Rob's Grote Tuinverbouwing. Rob, inmiddels zo goed als gestopt met zijn tv-werk, bedacht de tuinen en Jorna zorgde als interieurontwerpster en styliste voor "de kers op de taart", beschrijft een aangeslagen Rob op Instagram.

Rob Verlinden over Jorna Spapens

Rob beschrijft haar als zijn creatieve maatje. "We waren zo op elkaar ingespeeld, we hoefden elkaar maar aan te kijken en we wisten meteen wat we gingen doen." "Een mooi mens is heengegaan", vervolgt hij. "Jorna was een mooi en lief mens. Het doet mij heel erg veel verdriet maar mijn hele team ook. Zo iemand kom je nooit meer tegen. Jorna bedankt voor alles wat je voor ons betekend hebt."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tv tuinman der Nederlanden (@robverlindenofficial) op


Jorna Spapens

Jorna was voor haar debuut als presentatrice al actief in de tv-wereld. Ze werkte achter de schermen bij programma's als Eigen Huis & Tuin en Life & Cooking. Ze volgde na haar middelbare school diverse opleidingen en begon haar carrière als etaleuse voor een modebedrijf. Later specialiseerde zij zich in de inrichting van winkels. Ze laat haar zoon Twan en grote liefde Dennis achter. De familie heeft in besloten kring afscheid genomen van Jorna.