Celblok H. stopt. Dat heeft SBS6 bekendgemaakt. De serie liep vier seizoenen lang, waarin er in totaal 46 afleveringen werden gemaakt.

Article continues after the ad

Celblok H

Suus is een doodnormale kapster die in de cel belandt. Haar man mishandelt haar jarenlang, zodanig dat bij Suus de stoppen doorslaan en zij hem probeert  te vermoorden. Waar Suus vervolgens in de gevangenis mee te maken krijgt, is meer dan zij ooit had kunnen bedenken. Intrige, verraad, afgunst en moord zijn aan de orde van de dag en ook haar jonge advocate maakt helaas niet altijd de beste keuzes.

Sinds maart 2014

Celblok H ging drie jaar geleden in première en heeft het altijd goed gedaan bij de kijker. Dat is niet alleen te danken aan de spannende verhaallijnen met verrassende plottwists, maar zeker ook aan de cast. Onder anderen Isa Hoes, Eva van de Wijdeven, Inge Ipenburg, Medina Schuurman, Immanuelle Grives en Christine van Stralen hadden rollen in Celblok H.

Terugkijken

De laatste aflevering van Celblok H. werd op 27 maart van dit jaar uitgezonden. Niets van Celblok H. gezien, maar wel zin om te beginnen aan een nieuwe, vette serie? Je kunt alles gratis terugkijken op de website van SBS6.