Gisteren sloot Het Mooiste Liedje op SBS6 de reeks af met een spetterende live-show waarin de kijker uiteindelijk mocht bepalen wat nu eigenlijk het allermooiste liedje van Nederland is. Het Dorp van Wim Sonneveld kwam als grote winnaar uit de bus. 

Article continues after the ad

Deze ultieme klassieker eindigde na de stemming bovenaan in de top tien van muzieknummers die een vakjury had opgesteld. Kijkers mochten tijdens de live-finale hun stem uitbrengen. 
 

Dit is het mooiste liedje van Nederland!

Jullie hebben gestemd en het mooiste liedje van Nederland is Het Dorp van Wim Sonneveld! 🎉😍 Jan Dulles vertolkte het prachtige nummer in Het mooiste liedje. Bekijk het hier: http://bit.ly/33S0IoK

Geplaatst door SBS 6 op Zondag 17 november 2019


Het Mooiste Liedje

Bekende Nederlandse zangers mochten de afgelopen weken allerlei klassiekers zingen en dat begon allemaal met een lijstje van vijftig nummers. Jan Dulles, die ook meedoet aan de komende Beste Zangers-kerstspecial, mocht grote winnaar Het Dorp zingen. 


Seizoen 2

Johnny de Mol presenteerde de show en kwam gisteren uit op 595.000 kijkers. Het Mooiste Liedje ging in oktober met ruim 700.000 kijkers van start op SBS6 en verloor gaandeweg dus vrij veel kijkers. Een woordvoerder van SBS6 laat aan NU.nl weten dat de zender nog niet weet of er een tweede seizoen gaat komen.