Undercover, Ferry Bouman, Frank lammers

SBS6 komt met een... bijzondere move. De zender gaat in december seizoen 1 van de Vlaamse Netflix-hit Undercover uitzenden. Dus: met reclames tussendoor.

Article continues after the ad

Momenteel zitten we nog in seizoen 2 van de superpopulaire Belgische misdaadthriller. Elke zondag komt er een aflevering op Netflix en op die dag kun je ook live meekijken bij de Belgen op zender Eén. Talpa Network heeft nu de uitzendrechten van seizoen 1 gekocht, meldt Totaaltv. Dus... áls je geen Netflix-abbo hebt kun je in december elke week twee afleveringen van seizoen 1 checken.

Frank Lammers vs. The Voice

Op zich neemt SBS6 al een redelijk risico door één van de populairste Netflix-series ooit (in ieder geval in Nederland) lineair uit te zenden, maar daar komt nog bij dat we tegen die tijd ook weer van een nieuwe The Voice-seizoen kunnen genieten. Die staat dan recht tegenover SBS6's Undercover op de vrijdagavonden. Frank Lammers' drugsbaron Ferry Bouman - die momenteel alweer druk bezig is met het derde seizoen - krijgt dus forse concurrentie, nondeju.

Dubbele afleveringen

Het gaat om dubbele afleveringen op de vrijdagavonden, zo beschrijft Totaaltv. Vanaf december, al hebben we nog geen specifieke datum. We gaan er voor het gemak dan maar vanuit dat het hier om de eerste vrijdag van december gaat, maar we houden je uiteraard op de hoogte!