De Alleskunner, VIPS

SBS-sterren als Charly Luske, Nance Coolen en volksheld René Le Blanc mogen hun talenten uit de kast halen. Zij doen namelijk mee aan de VIP-editie van De Alleskunner.

Article continues after the ad

Dat meldde Shownieuws vanavond in de Late uitzending.

Diverse spelletjes

Normaal gesproken strijden in De Allskunner honderd onbekende kandidaten (vijftig vrouwen en vijftig mannen) in diverse rondes tegen elkaar. Ze blazen een ballon op, rekenen erop los of houden zolang mogelijk een ballon hoog. Wat het ook is, het belangrijkste is dat je niet als laatste eindigt. In elke ronde valt er namelijk sowieso iemand af. Na negen rondes strijden de laatste twee om de titel 'Alleskunner'.

Dertig BN'ers in strijd

Na twee vrij succesvolle seizoenen met onbekende deelnemers is het dus nu de beurt aan bekend Nederland. "In deze VIP-editie van de spectaculaire afvalrace doen dertig BN'ers mee. Met ogenschijnlijk simpele opdrachten willen ze bewijzen ook een Alleskunner te zijn", primeurde Tooske Ragas vanavond in de uitzending van Shownieuws. Onder andere René Le Blanc, Charly Luske, Jody Bernal en Nance Coolen doen mee. Wie zich daarbij aansluiten, is vooralsnog niet bekend. We vermoeden dat Angela de Jong een ronde overslaat.

De Alleskunner VIPS is vanaf 20 augustus om 22.00 uur te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.