Volgende maand gaat Filmster Gezocht (M/V) van start. Vandaag werd onthuld wie er in de jury zitten van deze gloednieuwe talentenjacht!

Article continues after the ad

Vorige maand schreven we al over Filmster Gezocht (M/V). Zoals de titel al uitlegt, is de jury van deze nieuwe talentenjacht op zoek naar onbekend acteertalent. Vandaag onthulde SBS wie er zullen plaatsnemen in de jury. Dat zijn niemand minder dan acteurs Frank Lammers (Michiel de Ruyter) en Isa Hoes (Celblok H) en filmmaker Tim Oliehoek (Moordvrouw). Eerder werd al bekend dat Leontine Borsato de presentatie op zich zal nemen.

'Feest van herkenning'

Kandidaten spelen in de talentenjacht scènes uit bekende Nederlandse en internationale films en series na: van comedy en drama en misdaad. SBS belooft in de aankondiging dan ook ‘een feest van herkenning voor de kijker’. Als tegenspelers krijgen de deelnemers steeds bekende acteurs zoals Georgina Verbaan, Jelka van Houten, Mimoun Oaïssa en Roeland Fernhout. De kandidaten van Filmster Gezocht (M/V) strijden uiteindelijk om een rol in een Nederlandse film of tv-serie.

Filmster Gezocht (M/V) is vanaf 3 oktober te zien op SBS6.