Ben jij of ken jij iemand die gaat trouwen en nog steeds de geschikte jurk niet heeft gevonden? Dan heeft TLC goed nieuws voor je: Say Yes To The Dress krijgt een Nederlandse variant.

Article continues after the ad

Randy Fenoli

Randy Fenoli, de stylist van het programma, komt naar Nederland. Hij roept Nederlandse en Belgische dames die in het huwelijksbootje gaan stappen op om zich in te schrijven voor het programma. Je moet er wel snel bij zijn, want dit najaar staat de eerste reeks, bestaande uit acht afleveringen, al op het programma bij TLC.

Bruid

De bruidswinkel waar de opnamen plaatsvinden staat in Deurne, Noord-Brabant. De familiezaak heet Koonings en is met een oppervlakte van meer dan 4500 m2 een van de grootste bruidsmodezaken van de wereld. Fenoli zal hier samen met de bruid de perfecte jurk zoeken voor de grote dag. Het budget voor de bruidsjurken ligt tussen de 1000 en de 35.000 euro.

Say Yes to the Dress

Say Yes To The Dress is een razend populair programma, afkomstig uit de VS, waarvan ook veel Nederlandse kijkers genieten. In de show gaat de bruid samen met de stylist op zoek naar de ideale jurk. In totaal trekt ze drie jurken aan, die ze showt aan een paar van haar familieleden en vrienden. Uiteraard gaat dit elke aflevering gepaard met de nodige tranen.