Wat is er hotter dan series over vampiers? Een serie over vampiers met Saved by the Bell-ster Mark-Paul Gosselaar natuurlijk!

Van The Vampire Diaries en de reboot van Buffy the Vampire Slayer tot de onlangs aangekondigde Netflix-serie over Dracula: vampiers zijn niet meer weg te branden van het kleine scherm. Aan dit alsmaar groeiende rijtje kan nu ook The Passage worden toegevoegd. Vandaag verscheen een nieuwe trailer voor deze FOX-serie!

 

Bloeddorstig

The Passage is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Justin Cronin. Hierin krijgt FBI-agent Brad Wolgast (gespeeld door Mark-Paul Gosselaar) de opdracht om een jong meisje escorteren naar een medisch onderzoekscentrum. Daar zijn ze op zoek naar een kuur voor een vampieruitbraak die ze zelf hebben veroorzaakt. Maar als Brad ontdekt wat het meisje te wachten staat, slaat hij met haar op de vlucht. Al snel ontstaat er een klopjacht op het duo. Daarbij worden ze niet alleen op de hielen gezeten door schimmige overheidsinstanties, maar ook door de bloeddorstige proefkonijnen van de experimenten!

Article continues after the ad

The Passage is vanaf 19 januari te zien bij de Amerikaanse zender FOX. Het is nog onduidelijk of en wanneer de serie in Nederland zal verschijnen.